In de Zondagmiddagtuin

In het voor- en/of najaar organiseert Hortus Overzee  culturele middagen onder de naam ‘In de Zondagmiddagtuin’. Er worden dan in de daarvoor speciaal ingerichte themakas  lezingen en concerten gehouden.

ZONDAG 23 SEPTEMBER

Room for Stories in de Hortus

Het is weer tijd voor muziek in de kas!

ROWANN en Leonard Luka komen in september met hun intieme Room for Stories tour naar Hortus Overzee.In het groene decor van de kas nemen ROWANN en Leonard Luka u ieder een half uur mee in hun bijzondere en sfeervolle muzikale wereld.

U heeft Leonard misschien al eerder zien optreden in de Hortus, toen hij als pianist zangeres Giselle begeleidde.

Aanvang concert 15:00 uur  Hortus open 13:00 uur        Entree € 8,-             ————————————————————————————

In de zomer van 2018 besluiten ROWANN en Leonard Luka samen langs huiskamers en kleine podia door het land te reizen met hun ‘Room For Stories’ Tour. Iedere locatie wordt veranderd in een klein podium waarin grens tussen publiek en artiest vervaagt. Beide acts zoeken de essentie van hun muziek op en zullen de verhalen erachter vertellen. 

Rowann     (1991) is een indiepop/folk artiest uit Zaandam. De muziek van Rowann is het best te omschrijven als avontuurlijk en oprecht. Met haar harp en gitaar neemt ze je mee op een melodieuze reis met donkere ondertonen. Live wordt ze begeleid door gitarist Robert Swijgman en met een verrassende elementen zoals een loop-station en voet percussie zorgt ze voor een dynamische show.

Leonard Luka (1991) is een zanger/pianist uit Haarlem. In 2017 brengt hij zijn zelf geproduceerde EP ‘BOY’ uit: 5 songs die reflecteren op een moeilijke jeugd, liefde en hoop uitspreken voor de toekomst; verpakt in een mix van Jazz, R&B en Indie. Daarna doet hij precies het tegenovergestelde: nieuw materiaal opnemen binnen 48 uur met een groep muzikanten die nog nooit met elkaar gespeeld hebben, live op film. Het resultaat is een video-drieluik: Live in 48 Hours (2018). Het project werd opgepikt door o.a. Radio 2 en vervolgt zich komend jaar live op het podium. Momenteel tourt Leonard door het land met de Room For Stories Tour en is hij geselecteerd voor de Popronde 2018. Live speelt hij een verrassende multi-instrumentale show waarin hij je meeneemt in zijn uiterst muzikale belevingswereld.

Voor meer informatie zie  www.roomforstories.nl

De geheime tuinen in de binnenstad van Den Helder