TROUWLOCATIE

Trouwplannen? Het is mogelijk om uw bruiloft op Hortus Overzee  te vieren. De officiële huwelijksvoltrekking kan plaats  vinden in de rustige en sfeervolle Themakas. Vervolgens is het mogelijk een receptie, koffietafel of lunch  te houden in de Themakas, met zijn terras uitkijkend over de Oranjerietuin, maar dit kan ook in de in de Oranjerietuin zelf of in de Palmkas of de Succulentenkas plaatsvinden.

Hortus Overzee heeft een eigen horecavoorziening voor koffie en thee etc. Catering kan georganiseerd worden in samenwerking met bijvoorbeeld Kampanje Catering.
Kosten gebruik locatie:

maandag t/m vrijdag  € 300,00 (incl. 21 % B.T.W.)    

 zaterdag, zon- en feestdagen € 350,00 (incl. 21 % B.T.W.)

TROUWFOTO’S
Uiteraard is Hortus Overzee ook bij uitstek geschikt voor het maken van een mooie bruidsreportage, zowel buiten, in een van de  tuinen, als binnen in de kassen. Het gebruik van Hortus Overzee voor een fotoreportage van het bruidspaar (voor een gezelschap van 8 personen incl.  fotograaf) kost:

 maandag t/m vrijdag € 30 ,00     (incl. 21 % B.T.W.)

zaterdag, zon- en feestdagen € 40,00 (incl. 21 % B.T.W.)

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een offerte. U kunt natuurlijk altijd even bij ons komen kijken, we zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur geopend.