TROUWLOCATIE

Trouwplannen? Het is mogelijk om uw bruiloft op Hortus Overzee  te vieren. De officiële huwelijksvoltrekking kan plaats  vinden in de rustige en sfeervolle Themakas. Vervolgens is het mogelijk een receptie, koffietafel of lunch  te houden in de Themakas, met zijn terras uitkijkend over de Oranjerietuin, maar dit kan ook in de in de Oranjerietuin zelf of in de Palmkas of de Succulentenkas plaatsvinden.

Hortus Overzee heeft een eigen horecavoorziening voor koffie en thee etc. Catering kan georganiseerd worden in samenwerking met bijvoorbeeld Kampanje Catering.

TROUWFOTO’S
Uiteraard is Hortus Overzee ook bij uitstek geschikt voor het maken van een mooie bruidsreportage, zowel buiten, in een van de  tuinen, als binnen in de kassen.

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een offerte. U kunt natuurlijk altijd even bij ons komen kijken, we zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar telefonisch op nummer 0223-614206 of stuur een mail naar info@hortusoverzee.nl .